S.C.P.A. RADU SI ASOCIATII pune mare accent pe construirea unei echipe de avocati si colaboratori care sa se plieze pe toate cerintele clientilor, caracterizat de pregatire profesionista, metode de lucru inovative.

Echipa noastra este in continua dezvoltare si in cautare de noi colaboratori care sa corespunda cerintelor noastre. Societate noastra ofera angajatilor si colaboratorilor un mediu competitiv si dinamic, orientat catre desavarsire profesionala, punand la dispozitie oportunitati de dezvoltare si afirmare, incluzand cursuri de specializare continua, o remuneratie adecvata si sansa de punere in valoare potentialul si experienta acumulata.

Ne asteptam de la colaboratorii nostrii sa dea dovada de determinare in cresterea performantei, cat sia  inovativitatii. Cautam persoane devotate dezvoltarii continue a propriei baze de cunostinte si experienta.

Societatea noastra ia in serios dorinta dumneavoastra de a va dezvolta o cariera, punand mare accent pe continuitatea echipei formate.

In cazul in care sunteti interesat de o colaboarare cu S.C.P.A. RADU SI ASOCIATII va rugam sa ne trimiteti un curriculum vitae si o scrisoare de intentie pe adresa de mail office@radusiasociatii.ro sau pe fax 021/456.11.97, iar noi va vom contacta in cazul aparitiei unui nou post. Informatiile pe care o sa le trimiteti vor fi tratate drept confidentiale.